Fotoverslag awayday De Graafschap

Gisteren reisden wij af naar Doetinchem waar Dordt het opnam tegen de Graafschap. Een zware tegenstander, maar de historie leert dat wij daar nog wel eens met 1 of meerdere punten willen vertrekken. De reis begint met een beetje file, maar al gauw stomen wij op naar onze bestemming. Bij het uitvak worden wij ontvangen met een gratis bak koffie of thee, dat wordt gewaardeerd!
Achter het plexiglas zwaaien wij moet onze vlaggen en schreeuwen wij Dordt naar voren, maar de Schapekoppen hebben het lastig. Het is een wonder te noemen, maar er valt maar één enkel doelpunt en nog wel uit een strafschop. Denis Mahmudov is degene die de bal overtuigend in het net schiet en het feest viert met ploeggenoten en de 70 meegereisde supporters. Het zijn lange minuten en wij zien de bal meerdere malen zeer gevaarlijk naast of over het doel van Bryan Janssen vliegen. Zelf weet hij ook nog enkele keren zeer knap een inzet van de Blauw-witten te keren. Na het verlossende fluitsignaal barst het feestje los en zien wij de eindstanden van de overige wedstrijden. Snel gerekend blijkt dat Dordt de koploper in de derde periode is geworden en aanstaande maandag definitief die plek kan bezetten. Feest, feest en nog eens feest dus!

Wij hebben weer genoten van een geweldig avondje op pad met de Schapekoppen. Biertje in de bus, feest in het uitvak en volop prijs in de loterij op de terugweg. Tot maandag!