De SV is altijd op zoek naar helpende handen!

Ben je lid van de SV en wil je graag wat voor de vereniging doen, meld je dan aan als vrijwilliger. Er zijn diverse taken die door vrijwilligers op toerbeurt worden opgepakt, denk hierbij aan:

– Bardienst en keuken voor of na de wedstrijd
– Verkopen van fanartikelen in de fanshop voor of na de wedstrijd
– Catering in Supportersbus naar uitwedstrijden
– Schoonmaak Supportershome na wedstrijddagen
– Sociale Media en Communicatie
– Activiteiten voor leden organiseren
– Incidentele activiteiten als klusdagen, grote schoonmaak of evenementen

Hoe werkt dat dan?

Als je vrijwilliger wil zijn, voegen wij jouw toe aan de vrijwilligers-groepsapp en vanuit het bestuur delen wij voor iedere wedstrijd de planning en waar dus hulp nodig is. Je kan zelf aangegeven of je wel of niet kan helpen.

Kan ik zonder ervaring meedoen?

Ja hoor! Je kan zelf bepalen wat je wil doen en wij zorgen dat je rustig kan kennismaken met die taak. Er is altijd iemand aanwezig die jou kan helpen, bijvoorbeeld in de shop of achter de bar.

Bestuurslid worden?

Ook dat kan, want momenteel bestaat het bestuur uit 4 personen en zijn er maximaal 7 plekken beschikbaar. Je kan je beschikbaar stellen als voorzitter, penningmeester of algemeen lid. De eerste twee rollen worden nu ingevuld door algemene bestuursleden tot er een vaste aanstelling is. Een bestuursfunctie betekent dat je minimaal 1 x per 6 weken deelneemt aan de bestuursvergadering en verantwoordelijk wordt voor een of meerdere taken van de SV. De tijd die dit in beslag neemt verschilt per taak, maar komt wel neer op 1 tot 3 uur per week.