Supportersvereniging FC Dordrecht in een nieuw jasje!

Eindelijk is het zover, vanaf aankomende vrijdag met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag staat het team vrijwilligers en het bestuur van de SV voor iedereen herkenbaar klaar in het Home. Dit was al langere tijd een wens vanuit het bestuur en wij zijn dan ook erg blij dat wij deze mooie vesten kunnen laten zien en vooral, kunnen dragen!

Voor het maken van deze vesten zijn wij uitgekomen bij Energiek Dordt partner Goodfuture, in de persoon van Remco Dupuis. De wens was een herkenbare, maar ook milieubewuste outfit. Goodfuture biedt duurzame en circulaire bedrijfskleding in alle soorten en maten en begeleidt klanten bij het maken van een keuze qua product tot aan het ontwerp en de productie. Al zeggen wij het zelf, het resultaat mag er zijn!

GOODFUTURE:
Goodfuture is het adres voor duurzame en circulaire bedrijfskleding. Ook geïnteresseerd in duurzame bedrijfskleding voor jouw organisatie? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Goodfuture in Alblasserdam. Samen creëren we nieuwe energie!

Namens het bestuur danken wij Remco Dupuis van Goodfuture voor deze fijne samenwerking!