Twee thuiswedstrijden deze week

Het beloofd een drukke en hopelijk succesvolle week te worden op de Krommedijk. Op woensdag neemt FC Dordrecht het in het bekertoernooi op tegen FC Groningen en op zaterdag komt NAC Breda naar Dordrecht voor de competitie. Wederom dus twee sterke tegenstanders, maar als de Schapekoppen iets hebben laten zien, is dat ze hun mannetje kunnen staan.

De wedstrijd tegen Groningen is op woensdag 19 oktober om 18:45 uur. Het Supportershome en de Fanshop zijn vanaf 18:00 uur geopend. Na afloop van de wedstrijd kan je hier ook terecht. Kaarten voor dit duel zijn via de clubwebsite te koop (Ticketshop), er dient wel een seizoenkaart of clubcard te zijn gekoppeld aan je account. Op de wedstrijddag is er geen kassaverkoop.

De wedstrijd tegen NAC Breda is op zaterdag 22 oktober om 20:00 uur. Het Home en de Fanshop zijn dan vanaf 18:30 uur geopend en uiteraard ook weer na de wedstrijd. Kaarten zijn ook nu enkel te koop online via de club en in combinatie met een clubcard of seizoenkaart.