Maak kennis met het nieuwe bestuur

De supportersvereniging heeft sinds oktober 2022 een nieuw bestuur. Zij hebben het stokje overgenomen van Martin, Conchita, Alex, Remco en Emiel.

Het nieuwe bestuur hoopt supporters te kunnen voorzien van een derde helft, busreizen naar uitwedstrijden en andere Dordt gerelateerde zaken.

Maar wie zijn die bestuursleden? Om onze nieuwe bestuursleden beter te leren kennen hebben ze 10 vragen voor jullie beantwoord dus maak kennis met:

Frank Berkhout

Martin Berkhout

Egide van der Heide
Algemeen bestuurslid

Jasper Ophorst
Algemeen bestuurslid

Gezocht: Voorzitter

Het bestuur van de Supportersvereniging is nog op zoek naar een voorzitter.

De voorzitter zit het dagelijks bestuur van de vereniging voor en leidt de bestuursvergaderingen. Ook ben je het gezicht van de vereniging richting de leden, de BVO en andere externe partijen. Hierin wordt je ondersteund door de overige bestuursleden. Het bestuur vergadert minimaal één keer per vier weken en vaker indien nodig of om specifieke redenen. Jaarlijks zit je de Algemene Ledenvergadering voor.

Vind jij het leuk om te kijken naar de uitvoering van de doelen van de vereniging en kan jij zonder al te veel moeite hier de koers bewaken, dan is dit een eervolle taak om op te pakken. Enige bestuurlijke ervaring is wenselijk, maar vooral een betrokken FC Dordrecht-hart is vereist.

Neem voor meer informatie even contact met ons op!