Bedankt, bedankt en nog eens bedankt!

Vandaag is het 7 december en dat is de Nationale Vrijwilligersdag. Een dag waarop het vele, en vaak onzichtbare werk wat vrijwilligers doen best even in de schijnwerpers gezet mag worden. Zonder de inzet van deze mensen kunnen veel stichtingen of verenigingen simpelweg niet bestaan. Niets gaat namelijk vanzelf en jaar op jaar is het minder vanzelfsprekend dat alles simpelweg doorgaat zoals het gaat. Wij zijn als Supportersvereniging FC Dordrecht volledig afhankelijk van vrijwilligers en zonder hen wordt er geen biertje getapt of broodje Bossin klaargemaakt. Zonder hen komen er geen nieuwe fanartikelen of rijdt er geen bus naar een uitwedstrijd. Zonder hen was er misschien wel helemaal geen Supportershome meer…..

Wij zijn daarom erg dankbaar dat er nog steeds leden zijn die een klein deel van hun schaarse vrije tijd willen investeren in onze vereniging en daarmee alle genoemde zaken mogelijk maken. Dat wordt enorm gewaardeerd en dat mag op een dag als deze nog maar eens nadrukkelijk worden benoemd. Dus wees de volgende mensen maar enorm dankbaar:

Alex, Emiel, Conchita, Martin, Remco, Esther, Harold, Jan Jaap, Joost, Karin, Max, Rogier, Rolin, Frankie, Thomas, Wilko, Zoë, Heidi, Wendie, Tamara, Anita, Elisa, Frank en iedereen die het afgelopen jaar ergens een handje heeft geholpen. 

Uiteraard is dit ook een moment om aan jullie als leden te vragen om ook een steentje bij te dragen. Want niet iedereen heeft de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te kunnen blijven doen en nieuwe aanwas is dus altijd welkom. Op onze website hebben wij een aantal rollen beschreven waarin wij hulp nodig hebben. Denk hierbij aan achter de bar of in de fanshop staan rondom thuiswedstrijden. Maar ook onderdeel zijn van een klusteam dat het Home in goede conditie, we zoeken ook een beheerder die dit wil coördineren. En wil je het echt bont maken, de rol van voorzitter is zelfs nog vrij. Bekijk alles gerust eens op onze website: klik hier. Wil jij met ons meedoen of heb je vragen, stuur ons een mailtje terug, of laat een tweetje of berichtje via Facebook achter!

Nogmaals dank en tot snel bij FC Dordrecht!

Jasper, Frank, Egide en Martin
Bestuur SV FC Dordrecht