Jasper Bosch treedt toe tot bestuur

Sinds de start van het nieuwe bestuur in oktober 2022 was duidelijk dat er nog extra versterking nodig was. Bij de verdeling van de taken bleek dat er nu veel terecht komt op de vier reeds aanwezige bestuursleden. Wij zijn dan ook erg blij dat Jasper Bosch zich beschikbaar heeft gesteld voor een bestuursfunctie en nog blijer dat er ook vanuit de leden goedkeuring is gegeven voor zijn toetreden. Vanuit het bestuur en de leden willen wij Jasper dan ook heel veel succes wensen!

Jasper komt al tientallen jaren op de Krommedijk, de eerste herinnering is zelfs nog de kartonnen seizoenkaart waar je een knip in kreeg als je de wedstrijd bezocht. Zijn achtergrond in de educatieve catering is een enorme aanvulling op de kennis binnen het bestuur op dit vlak, want het runnen van de bar en keuken binnen het Home is een belangrijke pijler van onze vereniging. Ook in de praktische invulling hiervan is met Jasper een extra paar handen toegevoegd zodat het een stuk makkelijker wordt om bij iedere wedstrijd de keuken te openen en in de toekomst ook uit te breiden.

De toetreding tot het bestuur is als algemeen lid en voorlopig zal Jasper vooral ondersteuning bieden aan de overige bestuursleden om zo met alle taken en verantwoordelijkheden kennis te maken. Dit betekent ook dat de positie van voorzitter nog niet ingevuld is en dus nog steeds beschikbaar is. Deze rol is voor ons als bestuur vooral belangrijk, aangezien de praktische taken inmiddels goed verdeeld zijn. Wij zijn dus vooral op zoek naar iemand die in staat is om de vereniging op koers te houden, de overige bestuursleden aan kan sturen en het gezicht van de vereniging wil zijn.

Lees hier het interview met Jasper: https://www.svfcdordrecht.nl/informatie/bestuur/jasper-bosch/