Aftellen naar vrijdag!

Vrijdag is een bijzondere dag voor FC Dordrecht, want de thuiswedstrijd tegen TOP Oss wordt de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlandse betaalde voetbal. De club is hier al maanden naar toe aan het werken en de Supportersvereniging is één van de partners van de club in dit project. Maar wat staat er vrijdag nu precies te gebeuren?

16:00: opening Infofair op de parkeerplaats
Op de parkeerplaats is plek gemaakt voor een rijdend bos, er is een tijdelijke bushalte waar elektrische bussen gasten en supporters zullen afzetten en er is een markt waar alle partners zich zullen presenteren. Een DJ zal dit alles van een muziekje voorzien en wij als SV hebben voor het Home een buitenbar staan voor de nodige drankjes! Let op, tot 18:00 uur mogen wij nog geen alcohol serveren. Het Supportershome is ook open!

De fanshop bij het stadion is ook vanaf 16:00 uur geopend en hier kan je uiteraard terecht voor een sjaal, petje, hoedje, speldje of andere gave FC Dordrecht merchandise!

18:00: de tap wordt aangesloten! 

Wij sluiten de taps aan en je kan dus bij het Supportershome terecht voor een biertje, zowel binnen als buiten. De SV verzorgt ook weer een Supportersbroodje, maar je kan ook terecht bij een vegan foodtruck op de infomarkt. De DJ draait uiteraard nog meer plaatjes en je kan dus al lekker bijtijds hier naar de wedstrijd toeleven!
De spelers worden rond deze tijd ook met elektrisch vervoer naar het stadion gebracht en komen aan op de grote parkeerplaats!

20:00: De wedstrijd tegen Oss
De wedstrijd, waarin FC Dordrecht met drie punten Oss weer voorbij kan steken op de ranglijst, gaat beginnen.

21:45: De derde helft
Na de wedstrijd kan je zoals altijd terecht bij de Supportersvereniging voor een lekker drankje. Wij laten de buitenbar open tot 23:00 uur en je kan ook binnen in het Supportershome het seizoen met elkaar afsluiten.

Bijzonderheden

  • Zowel in het stadion als bij het Supporterhome worden de drankjes geschonken in herbruikbare plastic bekers. Dit wordt met ingang van het nieuwe seizoen ook de standaard, maar op deze avond maken ze dus hun debuut. Lever de beker dus weer in bij de bar als je een nieuw drankje komt halen of als je naar huis gaat.
  • Kom op een zo groen mogelijke wijze naar het stadion. Er is voldoende ruimte voor fietsen, parkeerplaatsen voor elektrische auto’s en je kan vanuit meerdere plekken in Dordt gratis met de elektrische bus naar het stadion. Alle informatie vindt hierover vind je hier: Info reis naar stadion
    Kom je met de auto, parkeer hem dan bijvoorbeeld aan de overzijde van de Reeweg bij SC Emma, want wij snappen dat er niet voor iedereen een groene optie is.