Kom maar op met die uitdaging!

Of wij tijdens de Klimaatneutrale wedstrijd konden helpen met de catering op het parkeerterrein? Een simpele vraag die uiteindelijk enkele weken later leidde tot een prachtig en gezellig hoogtepunt tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Hadden wij vooraf precies door wat er allemaal nodig was en hoeveel tijd en energie dat zou gaan kosten? Nee is het eerlijke antwoord, maar denken in uitdagingen in plaats van beperkingen en continu de samenwerking blijven zoeken, brengt je verder dan je had kunnen dromen.

Het doel was om buiten het Home een volledige bar te hebben staan, met onze fanshop naar buiten te verhuizen en ook onze eigen bar binnen volledig in te zetten. Maar hoeveel moet je gaan bestellen, waar halen we goedwerkende biertaps vandaan en hoe komen wij zo snel aan extra koelruimte? Welk broodje moeten we deze dag serveren en waar halen we in vredesnaam alle mensen vandaan die ons hierbij gaan helpen? Onder hoge druk en zonder al te veel ervaring gingen wij aan de slag en al snel schakelden wij onze vaste leveranciers in, kregen wij hulp uit onverwachte hoek en mochten wij kosteloos materialen lenen. En heel belangrijk, vrijwilligers stonden direct op om mee te denken of hun hulp op de dag zelf aan te bieden.

Nogmaals, want je kan het niet vaak genoeg zeggen: Dank aan iedereen die in dit project heeft meegedacht, meegeholpen of op andere wijze heeft ondersteund. Het kost wellicht veel energie, maar die krijg je minimaal in tweevoud weer terug!

Uiteindelijk waren er 25 vrijwilligers die ergens een handje hebben geholpen, is er ruim 350 liter bier getapt, 190 liter frisdrank uitgeschonken en 150 broodjes Leondel verkocht. In het onderstaande fotoverslag nemen wij jullie graag mee in het verloop van dit gave project!