De vereniging blijft groeien!

Een vereniging heeft leden nodig, die bepalen uiteindelijk in hoofdlijnen ook de koers die uitgevoerd wordt door het bestuur. Wij zijn als Supportersvereniging het contact met de club en dat werkt twee kanten op uiteraard. Maar het is natuurlijk wel fijn als je ook een aanzienlijk deel van de supporters vertegenwoordigd.

Vorig jaar oktober had de vereniging 77 leden en per einde van het seizoen was dit reeds gestegen naar 184 leden. Op dit moment zijn er in de zomerstop alweer 36 bijgekomen en staat de teller nu op 210 leden. Een prima ontwikkeling en zeker ook gesteund door de mogelijkheid om via de seizoenkaart gratis lid te worden!

Naast het reguliere lidmaatschap kennen wij ook de Club van 50. Dit zijn leden die vrijwillig ieder jaar een verhoogde contributie betalen om zo de vereniging extra te steunen. Zij krijgen een vermelding in het Supportershome op het bord van de Club van 50.

Wil jij ook lid worden, ga dan naar het aanmeldformulier op deze website en vul daar het formulier in. Je ontvangt een bevestiging en instructie om de contributie te voldoen. Als je lid wil worden van de Club van 50, kan je dit formulier ook gebruiken.

N.B. Als je al lid bent, hoef je dit formulier niet nogmaals in te vullen. Na inschrijving blijf je lid, tenzij je zelf uitschrijft of de contributie niet voldoet.