Seizoensverwachtingen 2023-2024

Vorige week hebben wij jullie gevraagd naar wat jullie van het aankomende seizoen verwachten en nu, in de laatste uren naar de aftrap van het duel tegen NAC, delen wij de uitkomsten. Wie gaat er verrassen, scoren en waar gaan we eindigen?

Allereerst, wie gaan jullie missen. Laat het duidelijk zijn dat Liam Bossin in ruim 2 seizoenen FC Dordrecht jullie harten heeft gestolen. De sympathieke keeper die zijn mannetje stond tussen de palen is vertrokken naar KV Oostende en dat doet toch wel een beetje verdriet. Laten we hopen dat Plogmann hem sportief snel kan doen vergeten.

Topscoorder wordt volgens jullie Sebaoui, maar ook Kriwak scoort in dit rijtje goed. Niet heel gek voor de bijna 2 meter lange centrumspits. Maar de vliegensvlugge en behendige buitenspeler Sebaoui maakte zijn goals in de oefenduels en dat zijn jullie niet vergeten.

Kaartenpakker van vorig seizoen, Jari Schuurman, gaat dat volgens jullie dit seizoen weer doen. Ook Jop van der Avert stond hoog in de ranglijsten vorig jaar, dus die keuze is ook niet geheel vreemd.

En ja, het gaat uiteindelijk om de resultaten. Gaan we een periode pakken of de playoffs halen? En waar op de ranglijst zien jullie Dordt eindigen. Het merendeel verwacht nog geen wonderen qua periodes of playoffs, maar gehoopt wordt er altijd. Het is immers de Keuken Kampioen Divisie, een bal kan negen wedstrijden op rij raar rollen is wel gebleken. De eindstand van de competitie is verdeeld, maar het zwaartepunt ligt op de plekken 12 tot 14. Een stap voorwaarts ten opzichte van laatste paar seizoenen, maar misschien te laag als we de ambitie van het linkerrijtje vanuit de club ernaast leggen.

Voorspellingen, je hebt er niets aan maar het is wel leuk. Vrijdag 11 augustus gaat de bal weer rollen tegen NAC, een week later uit bij Willem II. Een zware maar mooie start van een nieuw seizoen. Wij hebben er zin in, jullie ook?